Nieuws

Bord&meer

Unieke wandborden, bordenhangers en ophangsystemen in diverse maten, vintage koffers en vaasjes en nog veel meer...
Bord&meer
Bord&meerdonderdag, november 15th, 2018 at 7:33pm
•TONY CHOCOLONELY• Naast alle mooie woonaccessoires hebben wij ook alle smaken van Tony in ons assortiment. Kadotip: dit proeverijtje doet het altijd goed, € 7,95 in een mooi doosje. Ennuhh niet zelf opeten hè?!
Bord&meer
Bord&meerwoensdag, november 14th, 2018 at 7:52pm
Heb je de special edition mokken van porselein al gezien van @ricedk. Wij hebben ze en op=op want ze worden niet meer bijgemaakt. Reserveer nu jouw exemplaar. Opsturen is mogelijk.
Bord&meer
Bord&meer heeft 2 foto's geplaatst — bij Bord&meer.woensdag, november 14th, 2018 at 4:56am
Deze leuke trekpop van @cebine is echt een eyecatcher in de kinderkamer. Het leuke ervan is dat je hem ook nog (samen) in elkaar moet zetten. € 12,50 Versturen is mogelijk. @ Bord&meer
Bord&meer
Bord&meer heeft 2 foto's geplaatst — bij Bord&meer.dinsdag, november 13th, 2018 at 7:51am
De tijd is weer aangebroken, steek de kaarsjes maar weer aan. Deze prachtige kandelaar van @klevering_amsterdam van marmer. Morgen verkrijgbaar bij ons!
Bord&meer
Bord&meer heeft 7 foto's geplaatst — bij Bord&meer.zondag, november 11th, 2018 at 8:38pm
•Noordzee vol karakter• Deze mooie bordenset is een ode aan onze eigen Noordzeevis. Een superfood met ook nog eens een spectaculair karakter. De borden zijn een opvallende verschijning op tafel. Origineel tijdens een etentje met vrienden en familie. Iedereen heeft zijn eigen favoriete vis wat gegarandeerd zorgt voor een glimlach en verhaal aan tafel. € 89,00 per 6, los in de winkel € 17,95 per stuk.